Ratsastuskentän rakentaminen

Ratsastuskentän rakentaminen vaatii tekijältään erikoisosaamista ja -asiantuntemusta, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen niin käyttömukavuuden kuin turvallisuudenkin puolesta. Hutiloidusti pohjustettu ja rakennettu ratsastuskenttä muuttuu nopeasti pahimmillaan jopa käyttökelvottomaksi.

Siksi työhön kannattaakin valita kokenut ammattilainen: Maxi-Kaivin Oy:n erikoisosaamista on hoitaa ratsastuskentän pohja sellaiselle tasolle, että se kestää kovaakin käyttöä olosuhteista riippumatta. Rakennamme ratsastuskenttien ja maneesien pohjat luotettavasti ympäri Suomea.

Jos pohdit ratsastuskentän rakentamista, ota yhteyttä!

Jos olet suunnittelemassa oman maneesin tai ratsastuskentän rakentamista, kannattaa ottaa yhteyttä meihin! Tulemme ja teemme pohjatyöt avaimet käteen -periaatteella huolehtien kaikesta tarvittavasta aina maa-ainesten hankkimisesta lähtien.

Rakennamme ratsastuskenttien pohjia niin hevostalleille kuin muillekin tahoille, kuten yksityishenkilöiden omaan käyttöön – pyydä meiltä halutessasi alustavaa tarjouspyyntöä omalle projektillesi! Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin ja tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. Muista: jos mielessäsi siintää oma ratsastuskenttä, rakentaminen onnistuu parhaiten ammattilaisten avulla.